lørdag 14. mai 2011

Handletur :)


 Staten har igjen kommet med lønningsposen til Søster Suse, hvilket betyr at det er en del ting som har ligget på ønskelisten noen dager i påvente... men nå var altså dagen her, og tid for litt kosehandling.

Knaggerekken er fra panduro, og er til susegtens rom,ettersom storesøster har knagger på sin dør til å henge sitt forkledningsutstyr på trengte også han knagger til kaptein sabeltann drakten sin....

 Ferdig malte. Tenkte først å male de med dører og vinduer, men så ble jeg inspirert av arkitekturen i Lunvik ( for de som ikke har små barn er det hjemstedet til redningsskøyta Elias) Susugutten var veldig fornøyd, men skulle ønske seg at også det grønne huset hadde vært glad.
 
Nytt inspirernede interiørmagasin. Det ble før første gang åpnet på cafe sammen m em Bruchetta med hvitløksdressing og en iskald pepsi max...Alene! Deilig!!

                                        Disse fine sjablongene er også kjøpt på panduro
Sommerfuglene ble kjempefine, men bokstavene var litt vanskelige å bruke. Er ikke veldig dreven i bruk av sjablonger....Sjablongen tatt i bruk. Veldig dårlig bilde, men ble ganske fint i virkeligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar